Jandarmadan Kenevir operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri, Esançay köyünde sazlık bir alana gizlenmiş vaziyette 450 kök ve yaklaşık 20 kilo kurutulmuş Hint keneviri ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu illerinde...

Jandarmadan Kenevir operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipleri, Esançay köyünde sazlık bir alana gizlenmiş vaziyette 450 kök ve yaklaşık 20 kilo kurutulmuş Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu illerinde polis ve jandarma tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik düzenlenen operasyonların ardından uyuşturucu tacirlerinin uyuşturucu bulmakta zorlandıkları ve küçük-büyük ölçekli her türlü uyuşturucu maddeyi yüksek fiyatlar karşılığı aldığı ortaya çıktı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, narkotik köpek Resim ile Muğla merkeze bağlı Esençay köyünde Hint keneviri yetiştirildiği ihbarının ardından jandarma köye operasyon düzenledi.

Esançay köyünün sulak alanında sazlıklar arasına gizlenmiş vaziyette ekili 450 Hint keneviri narkotik köpek Resim ve jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak A.Ş., N.Ş. isimli kardeşler ile S.Y. ve M.Ç gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada da 20 kilo kurutulmuş ve satışa hazır dişi hint keneviri bulundu. Yakalanan şüpheliler adli işlemlerin ardından Muğla Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecek.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.