Jandarma, yaşlıları unutmadı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Yaşlılar Haftasında yaşlıları unutmadı. Jandarma ekipleri huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettikten sonra Akyaka Mahallesinde tekne ile Azmak Turuna çıkardı.Muğla İl Jandarma Komutanlığı...

Jandarma, yaşlıları unutmadı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Yaşlılar Haftasında yaşlıları unutmadı. Jandarma ekipleri huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ettikten sonra Akyaka Mahallesinde tekne ile Azmak Turuna çıkardı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı 18-24 Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan 40 huzurevi sakinini Ula’nın turistik mahallesi Akyaka’da tekne turuna çıkardı.

Muğla İl Jandarma Komutan Yardımcı Jandarma Albay Numan Öksüz ve jandarma personeli Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşlıları ziyaret etti ve yaşlılar ile sohbet etti. Ziyarette kadın astsubaylar da yer aldı. Etkinlik kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yaşlıları da ziyaret eden Jandarma ekipleri öğleden sonra da 40 huzurevi sakinini Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka Mahallesindeki Azmak’ta tekne turuna çıkardı. Yaklaşık bir saat süren azmak deresi turunun ardından Muğla Eğitim ve Çevre Vakfı (MUÇEV) tesislerinde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yaşlılara yiyecek içecek ikramında bulunuldu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.