İtalyan amiralden Acar’a ziyaret

NATO Daimi Deniz Görev Kuvveti olan COMSNMG-2 Komutanı İtalyan Tuğamiral Antonio Natale, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti. Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda görevi İspanya Deniz Kuvvetleri'ne devredecek...

İtalyan amiralden Acar’a ziyaret

NATO Daimi Deniz Görev Kuvveti olan COMSNMG-2 Komutanı İtalyan Tuğamiral Antonio Natale, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti. Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda görevi İspanya Deniz Kuvvetleri'ne devredecek olan Natale'ye ziyarette İtalya Savunma Ataşesi Tuğamiral Emanuele Bottazzi, Üsteğmen Tomassa Cesena ve Deniz Yüzbaşı Özgür Özkan eşlik etti.

Afrika'daki görev sürelerini tamamlayarak devir teslim töreni için Marmaris'e liman ziyaretinde bulunduklarını belirten Tuğamiral Natale, "Marmaris'e ilk kez geliyorum. Komutanı olduğum gemi personeli de gördükleri manzaradan çok etkilendi" dedi.

Komutanlardan görev süreçleriyle ilgili bilgi alan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, heyete plaket ve hediyelerini takdim etti. İtalyan Komutan da Başkan Acar'a gemilerinin brövesini hediye etti.İtalya Deniz Kuvvetleri'ne bağlı ITS San Marco ve İspanya Deniz Kuvvetleri'ne bağlı ESPS Blas De Lezo 17 Haziran Pazartesi günü Marmaris'ten ayrılacak.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.