İşyerine Türk Bayrağı astı

Fethiye'de, iki gün devam eden eylemlerde hedef haline gelen işyeri sahibi Veysi Aslan, Türk Bayrağı asarak, "PKK, ailemi katletti. PKK düşmanıyken yanlı ilan edildim" dedi.Fethiye’de yedi yıldır işletmecilik yapan ve bazı vatandaşlar...

İşyerine Türk Bayrağı astı

Fethiye'de, iki gün devam eden eylemlerde hedef haline gelen işyeri sahibi Veysi Aslan, Türk Bayrağı asarak, "PKK, ailemi katletti. PKK düşmanıyken yanlı ilan edildim" dedi.

Fethiye’de yedi yıldır işletmecilik yapan ve bazı vatandaşlar tarafından işyerleri taşlanan işletme sahibi Veysi Aslan, kendisinin ve ailesinin PKK mağduru olduğunu belirterek şöyle konuştu: “1992 yılında Mardin’in Savur ilçesi Serenli köyünde ailemden 4 kişi PKK tarafından öldürüldü. Bu olaylardan dolayı köyümüzden kaçıp İzmir’e geldik. 7 yıldır Fethiye’de yaşıyoruz. Ben PKK mağduruyken yanlısı göründüm. Bu beni çok üzdü. Benim bunlarla bir ilgim yok. İspatlasınlar ilk taşı ben atayım.”

Fethiye’de geçen gece işyerleri taşlanan Veysi Aslan, işyerlerine Türk bayrağı asarak, “Ben Fethiye sevdalısıyım” dedi. Olaylardan dolayı mağduriyetini dile getiren Aslan, şunları söyledi: “Biz, PKK terör örgütü yüzünden memleketimizden kaçtık. Önce İzmir’e sonra Fethiye’ye geldik. Ben ailemi kaybetmişim, büyük üzüntü yaşıyorum. Bu zamana kadar hiçbir siyasi partiyle bir bağlantım olmadı. Onlarla çekilmiş bir fotoğrafımı göstersinler. Bulurlarsa gereğini yapsınlar. Benim geçmişime baksınlar. Burada çok büyük provokasyon var. Polis ve jandarmaya çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın sağduyulu olmalarını istiyorum.”

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.