İspirli, aday olmayacağını açıkladı

Marmaris'e bağlı Beldibi beldesinin MHP’li Belediye Başkanı İdris İspirli, dün yazılı bir açıklama yaparak 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olmadığını açıkladı.Uzun zamandır adaylık süreciyle...

İspirli, aday olmayacağını açıkladı

Marmaris'e bağlı Beldibi beldesinin MHP’li Belediye Başkanı İdris İspirli, dün yazılı bir açıklama yaparak 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olmadığını açıkladı.

Uzun zamandır adaylık süreciyle ilgili sessizliğini koruyan Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, yazılı açıklama yaptı. İspirli açıklamasında 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday olmayacağını açıkladı. İspirli, "10 yıldır sürdürdüğüm Beldibi Belediye Başkanlık sürecimi yakından izleyenler ve şahsıma yakın ilgi duyan vatandaşlarımız tarafından, 30 Mart 2014 seçimlerinde Marmaris Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağım hususunda bir merak ve beklenti oluştuğunun farkında olarak, siyasi geleceğim ve siyasi davranışım hakkında açıklama yapmak mecburiyeti hasıl olmuştur. İki dönemdir şahsımı Beldibi Belediye Başkanlığı görevine layık görüp 2004 ve 2009 seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterenlere ve görevim süresince bana destek olan her kademedeki MHP Mensubuna en derin şükranlarımı sunmak, vicdani bir borcumdur. Önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili olarak, güçlü bir siyasi kadro ile seçimlere girme konusunda çeşitli girişimlerimiz oldu. Bu husustaki taleplerimiz haklı da bulundu. Ancak, zaman darlığından bir gelişme sağlanamadı. Gelinen noktada; 30 Mart 2014 seçimlerinde aday olmamın uygun olmayacağını değerlendirmiş bulunuyorum. Kimseye küs, kimseye dargın değilim" dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.