İnsan taciri Gürcüler yakalandı

Marmaris ilçesinde jandarmanın bir koya yaptığı oğerasyonda 11 Suriyeli mülteciyle 2 Gürcistan uyruklu insan kaçakçısı yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbarat...

İnsan taciri Gürcüler yakalandı

Marmaris ilçesinde jandarmanın bir koya yaptığı oğerasyonda 11 Suriyeli mülteciyle 2 Gürcistan uyruklu insan kaçakçısı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbarat çalışmasında, Gürcü uyruklu G.B (47) ve K.K'nın (39) kiraladıkları kapalı kasa kamyonet ile kaçakları Yunanistan'ın Rodos Adası'na götürecekleri tespit edildi. Yapılan takip sonucu Suriyeli 2'si kadın 11 kaçak ile Gürcü zanlılar, Osmaniye Mahallesi'nin Kumlubük mevkisinde ormanlık alanda kendilerini götürecek tekneyi beklerlerken yakalandı.

Kaçaklardan kişi başı bin 500 avro aldıkları belirlenen zanlıların, İlçe Jandarma Komutanlığındaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Kaçakların ise en yakın Suriye kampına katılmaları tebliğ edilerek serbest bırakıldığı bildirildi.(İHA)

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.