İnönü Bulvarı İçin Çalışmalara Başlandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı İnönü Bulvarı’nda tamamlayıcı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda, ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla minibüs duraklarının tespiti için çalışmalar gerçekleştirildi.MUSTAFA...

İnönü Bulvarı İçin Çalışmalara Başlandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı İnönü Bulvarı’nda tamamlayıcı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda, ilgili kurumların temsilcilerinin katılımıyla minibüs duraklarının tespiti için çalışmalar gerçekleştirildi.

MUSTAFA AKTAŞ

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlenen İnönü Bulvarı’nda tamamlayıcı çalışmalar aralıksız sürüyor. Elektrik hatlarının yer altına alınması için yürütülen çalışmalar bir yandan devam ederken, Yatağan Belediyesi tarafından İnönü Bulvarı’nın peyzajında kullanılacak bitkilerin sulanması için su sondajı yapıldı.

İnönü Bulvarı’nda son olarak minibüs duraklarının çalışması gerçekleştirildi. Karayolları, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Yatağan Belediyesi ve Yatağan 212 Nolu Yatağan Muğla Havalisi Minibüs Midibüs ve Otobüsçüler Servis Hizmetleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yetkililerin katılımıyla 12 durak yeri tespit edildi.

Çalışmanın sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ve Yatağan Belediyesi tarafından Karayollarına resmi başvuruda bulunularak nihai durakların yerleri belirlenecek ve Karayolları ekipleri tarafından gerekli düzenlemeler yapılacak.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İnönü Bulvarımızın Yatağan’a yakışır bir hale gelmesi için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlgili kurumların da katkısıyla çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak Yatağan’ın çehresini değiştirmeyi hedefliyoruz. İnönü Bulvarı, özellikle şehir dışından gelen vatandaşlarımızın gittikleri yerlerde övgüyle anlatacakları bir yol haline geliyor” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.