INNA HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kapalı spor salonunda konser veren Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, sahne performansı ve çocuklara gösterdiği sevgi gösterisiyle konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.Egelim Travel organizasyonunda...

INNA HAYRANLARINI BÜYÜLEDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kapalı spor salonunda konser veren Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, sahne performansı ve çocuklara gösterdiği sevgi gösterisiyle konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Egelim Travel organizasyonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda konser veren Dünyaca Ünlü Roman şarkıcı Inna, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.  2 saate yakın sahnede kalan ünlü şarkıcı, sahnede gösterdiği performans ile dinleyenlerini kendine hayran bıraktı.

Çocukları sahneye aldı

Konserin sonralarına doğru kendisini izlemeye gelen çocukları sahneye alan Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, yaptığı bu jestiyle dinleyenlerinden büyük bir alkış aldı. Çocuklarla birlikte şarkı söyleyen ve sahnede kareografi yapan başarılı şarkıcı, çocuklara şark sonrası tek tek sevgi gösterisinde bulundu. Şarkı sonlarında sürekli olarak Türkçe “Türkiye seni seviyorum” diyen Inna, Türkiye hayranlığını Muğla’da da vurguladı.

Emirhan Yılmaz Inna’ya teşekkür çiçeği

Muğla merkeze ilk kez dünyaca bir ünlüyü getiren Egelim Travel Organizasyon şirketi Müdürü Emirhan Yılmaz, Inna’nın Muğla’ya gelmesinden dolayı teşekkür çiçeği verdi. Muğla’da Inna’yı ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Yılmaz, “Muğla’ya Inna’yı getirmek bizim içinde gerçekten zor oldu. Çünkü Muğla’ya Inna’yı getireceğimize kimse inanmamıştı. İlk Inna getirelim dediğimizde sahtedir, çakmadır diyenlerle karşılaştık, ancak konsere gelen herkes gerçek Inna’yı gördü. Inna konseri Muğla için daha başlangıç olarak değerlendiriyoruz. Bundan sonra daha farklı sanatçıları Üniversite de de veya değişik noktalarda ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.