İllegal Gençlik’ten anlamlı destek

Muğla İllegal Gençlik Taraftar Grubu güzel bir çalışma başlatarak her hafta oynanan maçın başarılı futbolcusuna ödül veriyor. Uygulamada oynanan maçlarda en iyi performansı gösteren ve takıma saha içinde büyük katkı sağlayan...

İllegal Gençlik’ten anlamlı destek

Muğla İllegal Gençlik Taraftar Grubu güzel bir çalışma başlatarak her hafta oynanan maçın başarılı futbolcusuna ödül veriyor. Uygulamada oynanan maçlarda en iyi performansı gösteren ve takıma saha içinde büyük katkı sağlayan futbolcular taraftar grubu tarafından para ile ödüllendiriliyor.

Bu haftanın başarılı futbolcusu ise Deniz Yumurtacı seçildi. Geçen hafta oynanan Isparta İl Özel İdare ile oynanan maçta maçın yıldızı seçilen Deniz Yumurtası 250 TL para ödülü ile ödüllendirildi.

Yeşilbeyazlılar hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken İllegal Gençlik Taraftar Grubu Amigosu Veli Akgüç ve taraftarlar Atatürk Stadyumundaki idmanı ziyaret ederek Deniz Yumurtacı’ya ödülünü verdiler ve başarılarının devamını dilediler. Muğlaspor Yönetiminin de hazır bulunduğu idmanı ziyaret eden taraftarlar, takımlarına olan desteklerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, bütün Muğlalılara destek olma çağrısında bulundular.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.