İlk yürüyen merdivenli AVM açıldı

Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla’nın ilk yürüyen merdivenli Alışveriş Merkezinin açılışını şiddetli yağmur altında yaptı. 5 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde kurulmuş olan ve içerisinde ünlü 20 çeşit ulusal...

İlk yürüyen merdivenli AVM açıldı

Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla’nın ilk yürüyen merdivenli Alışveriş Merkezinin açılışını şiddetli yağmur altında yaptı. 5 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde kurulmuş olan ve içerisinde ünlü 20 çeşit ulusal ve uluslar arası markayı barından Mola City’in açılışına şiddetli yağışa rağmen Muğlalılar yoğun ilgi gösterdi. AVM’nin açılış törenine Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Hermes Yapı ve Mola Cıty sahibi Zekai Çakmak, AVM’lerin çağdaş yaşamın vazgeçilmez birer parçası haline geldiğini belirterek, Mola Cıty’yi müşteri ve misafir odaklı farklı bir bakış açısı ile dizayn ettiklerini belirtti. Muğla’nın kabuk değiştiren ve her geçen yıl gelişen bir kent olduğunu ifade eden Çakmak, “ Biz de projemizi bu doğrultuda hayata geçirdik. Mola Cıty’de hizmet verecek olan işletmeler ağırlıklı olarak yerel işletmecilerden oluşuyor. Mola Cıty’de 20 civarında ulusal ve uluslar arası markalar ürünlerini ve hizmetlerini Muğlalılara ve üniversitemiz öğrencilerine sunacak“ dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.