İlk güreşinde başpehlivan oldu

Fethiye'de bu yıl 20'ncisi düzenlenen Kadıköy Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, başpehlivanlığı ilk kez başpehlivanlık için güreşen Antalya bölgesinden İsmail Balaban oldu. Güreşlere pehlivanların sert mücadeleleri damgasını...

İlk güreşinde başpehlivan oldu

Fethiye'de bu yıl 20'ncisi düzenlenen Kadıköy Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, başpehlivanlığı ilk kez başpehlivanlık için güreşen Antalya bölgesinden İsmail Balaban oldu. Güreşlere pehlivanların sert mücadeleleri damgasını vurdu.

Muğla’nın Fethiye İlçesi Kadıköy Er Meydanı'nda yapılan güreşlere, 14 kategoride 267 pehlivan katılırken güreşler kıran kırana geçti. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla bir çok siyasetçinin de boy gösterdiği güreşler sert mücadelelere sahne olurken, bazı pehlivanlar da kavga etti.

267 pehlivanın mücadelesi sonrasında başpehlivanlık için İsmail Balaban ve Sermet Bulut karşılaştı. Yaklaşık 20 dakika süren mücadele sonunda ilk kez başpehlivanlık için güreşen İsmail Balaban, Kadıköy Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. İkinciliği Sermet Bulut, üçüncülüğü ise Mehmet Yeşilyeşil kazandı. Başaltı karşılaşmalarında ise Antalyalı pehlivan Davut Cansev birinci olurken, ikinci Oktay Sancak, üçüncü Faruk Koca oldu.

Çok Programlı Lise’nin ek binası yararına yapılan güreşlerin, ağalığını 110 bin TL veren komisyoncu Ümit Balcı aldı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.