İhtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar

Marmaris'te faaliyet gösteren Armutalan Güzelleştirme Kültür ve Eğitim Derneği (ARDER), ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere masaüstü bilgisayar hediye etti.ARDER Başkanı Şennur Ünlü, ihtiyaç sahibi başarılı kız öğrencilerine...

İhtiyaç sahibi öğrencilere bilgisayar

Marmaris'te faaliyet gösteren Armutalan Güzelleştirme Kültür ve Eğitim Derneği (ARDER), ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilere masaüstü bilgisayar hediye etti.

ARDER Başkanı Şennur Ünlü, ihtiyaç sahibi başarılı kız öğrencilerine kendilerine gelen bağış bilgisayarları verdiklerini belirterek, bu başarılarını ilerde de devam ettirerek iyi yerlere gelmelerini temenni etti. Armutalan Güzelleştirme Kültür ve Eğitim Derneği (ARDER), derneğin pilot okulu olan Armutalan Evren Paşa İlköğretim Okulu'nda okuyan ihtiyaç sahibi başarılı iki öğrenciye bilgisayar hediye edildi. Bilgisayarların tesliminde Dernek Başkanı Şennur Ünlü, dernek üyeleri ve okul yöneticileri bulundu. Bilgisayarları başarılı öğrencilere teslim ederken bir açıklama yapan ARDER Başkanı Şennur Ünlü, “Derneğimize bağış olarak gelen iki bilgisayarı ihtiyacı olan başarılı öğrencilere vermek istedik. Derneğimizin pilot okulu olan Evren Paşa İlköğretim Okulunda 2 öğrenci tespit ettik. İki öğrenci de kız çıktı. Ben bir kadın olarak kızların başarılı olması beni çok gururlandırıyor. İnşallah bu bilgisayarlar çocuklarımıza faydalı olur ve başarılarını arttırır” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.