İğnelerin dansı

Marmaris ilçesinde bayanların el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünlerini görücüye çıkarttığı 'İğnelerin Dansı' isimli sergi Gençlik Meydanı'nda açıldı.Atölye Kırçiçeği tarafından açılan sergi büyük ilgi gördü....

İğnelerin dansı

Marmaris ilçesinde bayanların el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünlerini görücüye çıkarttığı 'İğnelerin Dansı' isimli sergi Gençlik Meydanı'nda açıldı.

Atölye Kırçiçeği tarafından açılan sergi büyük ilgi gördü. 2 yıllık çalışmanın ürünü olan sergide kurdele nakışı, el nakışı ve brezilya nakışı gibi çalışmalar yer aldı. Yatak örtüsünden bebek battaniyesine, panolardan, kırlentlere kadar 200'den fazla eserin yer aldığı sergide 25 kursiyerin ürenleri sergilendi. "İğnelerin Dansı" ismiyle görücüye çıkan sergiyi ilk kez açtıklarını belirten Gülser Kırçiçeği, "İğneyle her tekniği uyguladığımız ve büyük bir emek verdiğimiz el işlerimizi Marmaris'in göz bebeği olan 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda halkın beğenisine sunmak istedik. Yaz aylarında planladığımız bu sergiyi yoğunluk nedeniyle açamadık. Böyle güzel bir meydanda sergi açma talebimize olumlu cevap veren ve bize destek olan Belediye Başkanımız Ali Acar'a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bizim için çok önemli kendilerinin desteğini her zaman yanımızda görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.