İçten’den şampiyonlara altın

Muğlaspor okçuluk takımı minik sporcuları, Antalya’da düzenlenen Açık Alan Türkiye Şampiyonasında elde ettiği 2 altın bir bronz ve iki Türkiye rekoru başarısının ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten’i ziyaret...

İçten’den şampiyonlara altın

Muğlaspor okçuluk takımı minik sporcuları, Antalya’da düzenlenen Açık Alan Türkiye Şampiyonasında elde ettiği 2 altın bir bronz ve iki Türkiye rekoru başarısının ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten’i ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı İçten, minik sporculara başarılarından dolayı çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Kulüp Başkanı Eminer İçten minik sporcuları kabulünde yaptığı açıklamada, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine sitem etti. İçten, “Sadece 2 okla 5 sporcumun çalıştığı ortamda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünden talep ettiğimiz malzemeleri alabilseydik, 5 sporcum şu anda kürsüye çıkmış olacaktı. Ama maalesef Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Yardımcısı gerçek malzeme yerine bizi oyuncak malzemeler vererek bu başarımızı engelledi. Yatağan’ın Bencik Beldesinden çıkarak okçuluk sporunda 11-12 yaş guruplarında rekor kırarak Türkiye Şampiyonu olan sporcularımı, onları gerçek ve örnek birer sporcu olarak yetiştiren hocaları Doktor Ejder Sözen’i kutluyorum. Bundan sonra daha büyük başarılara ulaşacaklarına inanıyorum” dedi.

Minik okçuların hocalığını yapan Bencik Beldesi Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen, 6 ay gibi kısa bir sürede Türkiye şampiyonasında 2 altın ve bir bronz ile 2 Türkiye rekorunun kırılmasının kendileri açısından büyük bir başarı olduğunu belirtti. Dr. Sözen, “Bencik beldesinde tek sporcu ile başladığımız okçuluk sporunda şu anda4 kız ve bir erkek sporcuya sahip olduk. Çocuklarımızın hepsi de başarılı oldu. 6 ay gibi kısa bir sürede antremanlarda hedeflere 60 bin ok atıldı. Bu da kişi başı 12 bin atış demek. Şampiyona sürecinde Muğlaspor’un değerli Başkanı Eminer İçten sürekli bizi arayarak yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ederiz. Artık hedeflerimiz daha büyük. Sporcu sayımızın bu şampiyonadan sonra artacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.