HUZUR EVİ SAKİNLERİ ANTİK KENT STRATONİKEİA’YI GEZDİ

MUSTAFA AKTAŞMuğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi sakinleri, Müze Haftası dolaysıyla Yatağan Stratonikeia Antik Kentini gezdiler. Huzurevi sakinleri, Antik Keti görmekten ve gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.Muğla...

HUZUR EVİ SAKİNLERİ ANTİK KENT STRATONİKEİA’YI GEZDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi sakinleri, Müze Haftası dolaysıyla Yatağan Stratonikeia Antik Kentini gezdiler. Huzurevi sakinleri, Antik Keti görmekten ve gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü, Stratonikeia Kazı Başkanlığı, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş İş birliği ile düzenlenen geziye 30 kişilik ekip katıldı.

18 Mayıs Müze haftası dolaysıyla düzenlene etkinliğe, Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi müdürü Bahar Ünlü, Stratonikeia Kazı Başkanı Prof.Dr. Bilal Söğüt, Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş sosyal hizmetler yetkilileri, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl, Muğla Müze Müdürü Gülnaz Savran da iştirak etti.

Antik kenti gezen Huzurevi sakinleri,   geziden çok memnun kaldıklarını ifade ederek, emeği geçen katkısı olan herkese çok teşekkür ettiler.

Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, “Bu etkinliğin düzenlenmesi bizleri de çok mutlu etti. Her zaman başımızın üzerinde yerleri var. Ben de emeği geçen ilgili tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.