Hokeyciler Türkiye Finallerinde

Muğla’daki hokey takımları başarılarına bir yenisi daha eklediler. Ticaret Lisesi ve Kız Meslek Lisesi Kız Hokey Takımları Türkiye Finallerine kaldı.3-6 Mayıs 2014 tarihleri arasında Batı Grubu  Ankara ilinde Doğu Grubu...

Hokeyciler Türkiye Finallerinde

Muğla’daki hokey takımları başarılarına bir yenisi daha eklediler. Ticaret Lisesi ve Kız Meslek Lisesi Kız Hokey Takımları Türkiye Finallerine kaldı.

3-6 Mayıs 2014 tarihleri arasında Batı Grubu  Ankara ilinde Doğu Grubu ise  Diyarbakır illerinde yapılan İzmir,Osmaniye,Bolu,Antalya,İstanbul,Isparta,Diyarbakır,Konya,K.Maraş,Gaziantep,Malatya,Diyarbakır,Amasya, illerinden il 1.si ve il 2.si takımların katıldığı Okul Sporları Hokey Genç Kızlar Türkiye Yarı Finallerinde tüm rakiplerini gol yemeden farklı skorlarla mağlup eden Mğla Ticaret Lisesi ve Kız Meslek Lisesi takımları Türkiye Finallerine yükseldi.

Bu sonuçla Okul, Takım sporlarında ilk kez 2 Muğla takımı birden 8’li Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecekler. Batı A grubu birincisi Muğla Ticaret Meslek Lisesi ve Doğu B grubu birincisi Muğla Kız Meslek Lisesi takımları Türkiye Finalleri Gruplarında da grup birincisi olması halinde Türkiye Şampiyonluğu Final maçında karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Okul Sporları talimatlarına göre Türkiye Finallerinde aynı ilden 2 takımın katılması halinde 2 takım farklı gruplarda kura çekimlerine katılıyor ve ilk turlarda birbirleriyle eşleşmiyor. Muğla Ticaret Meslek Lisesi Hokey Takımında Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele eden Muğla Özel İdare Spor Kulübünde oynayan  4 Süper Lig ve 4 kulüp oyuncusu ile beraber toplamda 16 sporcu Antrenör Serkan Şen Beden Eğitimi Öğretmenleri Serhat Erdaş , Berrin Uslu ve Müdür Baş Yardımcısı Melih Avni Erişkin koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdürürken, Muğla Kız Meslek Lisesi Hokey Takımında ise Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele eden Muğla Özel İdare Spor Kulübünde oynayan 3 Süper Lig ve 1 Kulüp oyuncusu ile beraber toplamda 16 sporcu Antrenör Serkan Şen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Şalk koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

İki takımında tek hedefi Türkiye Şampiyonluğunu Muğla ‘ya getirmek. Türkiye Finalleri 25-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılacak.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.