Hokeyciler şampiyonlukla döndüler

Muğla Özel İdare Spor Kulübü Bayan Hokey Takımı Türkiye Kadınlar Hokey 1.liginde namağlup olarak Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken, Muğla Gençlik Spor Erkek Hokey Takımı da Türkiye 3’üncüsü oldu.Muğlalı hokeyciler...

Hokeyciler şampiyonlukla döndüler

Muğla Özel İdare Spor Kulübü Bayan Hokey Takımı Türkiye Kadınlar Hokey 1.liginde namağlup olarak Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken, Muğla Gençlik Spor Erkek Hokey Takımı da Türkiye 3’üncüsü oldu.

Muğlalı hokeyciler başarı zincirine yeni bir halka daha ekledi. Muğla İl Özel İdare Bayan Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu, Gençlik Spor Erkek Hokey Takımı ise Türkiye 3’üncüsü oldular.

Muğla İl Özel İdare Hokey Takımı  bu sonuçla önümüzdeki sezon Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele etmeye hak kazandı. 8 takımın yer aldığı Hokey 1.liginde takımın golcü oyuncusu milli sporcu Serap Şahin ise 46 gol ile 1.ligin gol kraliçesi oldu.Yaş ortalaması 17 olan bayan takımı 1.ligde Malatya Alaca Spor Kulübü ile yaptığı müsabakayı 42-0 kazanarak Türkiye Hokey tarihinin en farklı skorunu da elde etti. Muğla Özel İdare Hokey Takımı Genel Kaptan Evşin Karacan, kulüp yöneticisi Memiş Alper Yıldırım, Antrenör Serkan Şen, sporcular Serap Şahin, Sevtap Şahin, Gülten Turgut, Ceren Çetin, Sedanur Şen, Aslı Orhan, Meltem Çelik ve Pınar Demir’den oluşuyor.

Öte yandan bir diğer sevindirici haberi ise Gençlik Spor Erkek Hokey Takımı verdi. Alanya’da yapılan Hokey 1.lig final müsabakalarında 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde edip 95 gol ile en golcü takım olarak göze çarpan ve Muğla’yı hokey 1.liginde temsil eden  Muğla Gençlik Spor Kulübü, ligi Türkiye 3.sü olarak tamamladı. Takımda 3 tane milli sporcu mücadele ederken açık alan hokeyinde ise Muğla Gençlik Spor kulübü bu sezon Muğla’yı. süper ligde temsil edecek. Takım Kaptanı Cem Eldem, bu başarıya ulaşmalarında en büyük desteği veren Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür ederken ilerleyen dönemde çok daha başarılı olacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.