HOKEYCİ BAHATTİN

Muğla’nın adını ulusal ve uluslar arası arenada duyuran ve başarıdan başarıya koşan Muğla İl Özel İdare Hokey Takımı oyuncuları bu başarılarının yanında farklı yetenekleri ile de dikkat çekiyor.Muğla Özel İdare Spor...

HOKEYCİ BAHATTİN

Muğla’nın adını ulusal ve uluslar arası arenada duyuran ve başarıdan başarıya koşan Muğla İl Özel İdare Hokey Takımı oyuncuları bu başarılarının yanında farklı yetenekleri ile de dikkat çekiyor.

Muğla Özel İdare Spor Kulübü Hokey Takımı, Bayan A Takım sporcularından Fatoş Av karikatür merakıyla da tanınıyor. Çizmiş olduğu karikatürlerle hem sporda hem de güzel sanatlar alanında başarılı olduğunu gösteren başarılı sporcu sevilen Karikatür kahramanı Baattin ve Fırat’ı Hokey oynarken çizdi. Fatoş Av’un okulda tahtaya çizdiği karikatür arkadaşları tarafından beğeni ile karşılandı.

Fatoş Av,  ilerleyen dönemlerde de başarılı çizimler gerçekleştirmeyi hedeflediğini belirterek, Güzel Sanatlar Fakültesi veya Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu okumak en büyük hayali olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.