Hırsızları Kur’an-ı Kerim yakalattı

Milas’ta 3 ayrı araçta meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlıları güvenlik kamerasına yakalandı. Zanlıları çaldıkları çantadan çıkan Kur’an-ı Kerim ele verdi.Muğla’nın Milas ilçesinde hafta başından buyana...

Hırsızları Kur’an-ı Kerim yakalattı

Milas’ta 3 ayrı araçta meydana gelen hırsızlık olaylarının zanlıları güvenlik kamerasına yakalandı. Zanlıları çaldıkları çantadan çıkan Kur’an-ı Kerim ele verdi.

Muğla’nın Milas ilçesinde hafta başından buyana 3 ayrı otodan camı kırarak hırsızlık meydana geldi. Olayı araştıran güvenlik güçleri bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli şahsı ve bölgeden kaçan 2 hırsızlık zanlısını tespit etti.

Özellikle Hastane otoparkı ve Noter çevresini mesken eden hırsızlar kırdıkları oto camından çantaları alarak kayıplara karışıyorlardı.

Yapılan araştırmada İzmir’den Milas’a geldikleri belirlenen M.Ş (21), Ş.C.(24),M.A. (32) ve Milas’ta yer tespiti yaptığı ve gözetleme yaptığı belirlenen M.A. (25) isimli şahıslara ulaşıldı. 1 günlük kısa bir takibin ardından zanlılar yeniden toplandığı sırada yapılan bir baskınla 35 HF 619 plakalı kiralık araçla birlikte gözaltına alındı. Yapılan araç içi aramalarda zanlılarla birlikte 400 gram esrar maddesi ele geçirilirdi. Ayrıca yapılan soygunlarda ele geçirilen bir çanta ve içindeki çek ve senetlerin yakılarak yok edildiğine ait alanı ve kalıntıları tespit edilirken, yine zanlıların Milas Söke karayolunda kullandıkları bir kulübede yapılan incelemede de bir araçtan çaldıkları başka bir çantada bulunan Kur’an-ı Kerim ve öğrenim kitabı ele geçirildi.

Yakalanan şahısların yapılan soruşturmalarında 10’u aşkın hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak ve satmaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan ve soruşturmaları süren zanlılar teşekkül halinde otodan hırsızlık suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.