Hırsızları güvenlik kamerası yakalattı

Bodrum ilçesini soyup soğana çeviren hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Bodrum ilçesinde iki kişi, birçok soygunun ardından Yalıkavak beldesinde 10 ev ve 8 işyerini soydu. Hırsızların izini süren jandarma ekipleri,...

Hırsızları güvenlik kamerası yakalattı

Bodrum ilçesini soyup soğana çeviren hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Bodrum ilçesinde iki kişi, birçok soygunun ardından Yalıkavak beldesinde 10 ev ve 8 işyerini soydu. Hırsızların izini süren jandarma ekipleri, işyerlerinde ve evlerde bulunan güvenlik kameraları ile hırsızları tespit etti. Çalıntı bir araç ile soygun yapan hırsızlar kamera görüntüsü ile yakalandı. Aracın plakasına ulaşan jandarma ekipleri, 48 UV 681 plakalı otomobilin bilgilerini bölgede bulunan jandarma ekiplerine dağıttı.

Önceki gün akşam saatlerinde Bodrum’dan Milas’a giden hırsızları gören trafik ekipleri, araçları kenara çekmesini söyledi. Dur ihtarına uymayan hırsızlar kaçmaya başladı. Ekipler hırsızların peşine düştü. Güvercinlik çıkışına kadar kaçabilen hırsızlar havaya açılan ateş sonucu yakalandı. Otomobilin içinden çıkan Ayhan K (32) ve Tuncer Ö (30) yakalandı. İki zanlının Bodrum’da ve çevre bölgelerde birçok hırsızlık olayına karıştığı öğrenildi.

Jandarma karakolunda ifadeleri alınan iki şahsın, Bodrum Devlet Hastanesi'nde yapılan kontrollerin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Jandarma ekiplerince jandarma karakoluna getirilen hırsızların çalıntı otomobilinde, 1 Smith Wilson tabanca, 1 pompalı tüfek, 30 mermi, fişek, 2 küpe, 1 kolye, 3 bilezik, 1 kol saati ve bir plazma televizyon bulundu. Hırsızlık için kullandıkları bir levye ile 1 pense araçta bulundu.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.