Hendekten ezgiler yükseldi

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Bestekar Erol Sayan Özel Konseri, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleşti. Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu'nun sahne aldığı ve Ege Üniversitesi Devlet...

Hendekten ezgiler yükseldi

Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Bestekar Erol Sayan Özel Konseri, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde gerçekleşti. Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu'nun sahne aldığı ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel’in yönettiği konsere, Bodrum Halkı yoğun ilgi gösterdi. Konsere Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, bestekar Erol Sayan, Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Başkanı Türkan Demiröz'ün yanı sıra "Eski Dostlar" şarkısının bestekarı Gültekin Çeki ve bir çok sanatçı da katıldı.

Konserin sonuna doğru Halil İbrahim Yüksel, Bestekar Erol Sayan'ı bir şarkıyı birlikte seslendirmek üzere sahneye davet etti. Sayan yaptığı konuşmada ise “Bir koroyu yönetmek bizim müziğimizde en zor iş. Halil İbrahim Yüksel kardeşimizde gördüğünüz gibi kendisi bunca eseri ezbere yönetti. Notaya bakıp yönetenleri gördük ve güldük ama Halil İbrahim kardeşimize ise saygı duyduk. Bütün müzikseverlere buraya kadar zahmet ettikleri için tek tek teşekkür ederim.” dedi ve daha sonra “Ömrümüzün Baharı Birlikte Geçsin” adlı şarkıyı seslendiren Erol Sayan ve koro ekibi, konseri tamamladı.

Konser sonunda Erol Sayan ve Halil İbrahim Yüksel'e teşekkür plaketlerini Bodrum Belediyesi Başkanvekili Seval Aktaş ve Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Başkanı Türkan Demiröz takdim etti.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.