Helvacı Aziz açıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde işletmelerini Seher Toktaş ve Fatmanur Taner kardeşlerin yaptığı Helvacı Aziz hizmete açıldı. Muğla’da bir ilk olan sade, çam fıstıklı ve çikolatalı irmik helvası müşterilerin beğenisine...

Helvacı Aziz açıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde işletmelerini Seher Toktaş ve Fatmanur Taner kardeşlerin yaptığı Helvacı Aziz hizmete açıldı. Muğla’da bir ilk olan sade, çam fıstıklı ve çikolatalı irmik helvası müşterilerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Helvacı Aziz hizmete açıldı. İşletmelerini Seher Toktaş ve Fatmanur Taner kardeşlerin yaptığı Helvacı Aziz’de Muğla’da bir ilk olan dondurmalı irmik helvası hizmete sunuldu. İrmik helvasının yanı sıra Boşnak Böreği de yeni tatlar arasında hizmette mevcut.

“EV BÖREKLERİ VE İRMİK HELVASI ÜZERİNDE MUĞLA’DA SES GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

İşletme hakkında kısaca bilgi vererek, Muğlalıları helva yemeğe davet eden Helvacı Aziz işletme sahiplerinden Seher Toktaş, “20 senedir Muğla’da yaşıyorum. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda memuriyet hayatım oldu. Emekli olduktan sonra kendi işyerimizi açmaya karar verdik. Aslen Bursalıyız. Bursa da değil Muğla’ya yaşamayı tercih edenlerdeniz. Burada dondurmalı irmik helvası satacağız. Sade, çam fıstıklı ve çikolatalı olmak üzere. Bunun yanında bir de helva çeşitlerimiz olacak. Bir de Balkanlardan göç eden Boşnaklara ait olan Boşnak böreği vardır. Buralarda genelde çarşaf böreği olarak bilinir. Onun da satışını yağacağız. Evlere ve işyerlerine paket servisimiz mevcut. Kadınları istihdam ettiriyoruz. Muğla’da dondurmalı irmik helvasının eksikliğini gördük ve rağbet olacağını düşünüyoruz. Muğla’ya hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.