Haydar Baş’ın yeğeni hayatını kaybetti

BTP Genel Başkanı Haydar Baş’ın yeğeni Önder Pervanoğlu, Fethiye’de  muz çekmekte olan bir sürat teknesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.Caroline Tayfun isimli günü birlik tur teknesinde kaptan yardımcısı olarak...

Haydar Baş’ın yeğeni hayatını kaybetti

BTP Genel Başkanı Haydar Baş’ın yeğeni Önder Pervanoğlu, Fethiye’de  muz çekmekte olan bir sürat teknesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Caroline Tayfun isimli günü birlik tur teknesinde kaptan yardımcısı olarak 15 gün önce çalışmaya başlayan Önder Pervanoğlu (27), Fethiye Kordon boyunda yerli ve yabancı turistleri gezdirmek üzere denizden Göcek’e hareket etti. Göcek koyları dolaşıldıktan sonra Fethiye’ye dönüşteki rotası üzerinde bulunan Kızılada’ya uğradı. Tekne kıyıya yaklaşık 40 metre uzaklıkta demir attıktan sonra Önder Pervanoğlu deniz gözlüğü ve paletini takarak denize atlayıp yüzmeye başladı. Bir süre açıldığı öğrenilen Önder Pervanoğlu, Kızılada’da su sporları merkezi yetkilisi Mustafa K (48)'nın kullandığı sürat teknesinin çarpması sonucu ağır yaralandı. Mustafa K., kaza üzerine Önder Pervanoğlu’nu aynı sürat teknesine alarak Fethiye’ye hastaneye doğru süratle hareket etti. Ağır yaralı Pervanoğlu, Fethiye Çalış sahil yolundaki balıkçı barınağına getirildiği an hayatını kaybetti. Önder Pervanoğlu, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi morguna kaldırıldı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve Sahil Güvenlik 83 Bot Komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.