Havalandırmak isterken yakalandılar

Muğla’nın Datça ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda evde saksı içinde kenevir yetiştiren çift, bitkileri havalandırmak isteyince yakayı ele verdi. Edinilen bilgiye göre; Datça şehir merkezindeki bir evde yasa dışı...

Havalandırmak isterken yakalandılar

Muğla’nın Datça ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda evde saksı içinde kenevir yetiştiren çift, bitkileri havalandırmak isteyince yakayı ele verdi. 

Edinilen bilgiye göre; Datça şehir merkezindeki bir evde yasa dışı ekim yapıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Datça Özcan Yılmaz Anadolu Lisesi’ne 90 metre mesafedeki adrese operasyon düzenlendi. Evin balkonundaki saksı içerisinde dikili haldeki 6 kök Hint keneviri bitkisini gören polis ekipleri, arama kararı doğrultusunda evin diğer bölümlerinde de arama yaptı. Yapılan aramalarda 72 kök daha kurumuş halde Hint keneviri bitkisi, 10 gram toz esrar ve ayrıca yarım kilo tütün içerisine karıştırılmış esrar ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konuldu. Olayda ilgili olarak birlikte yaşayan S.Ş. (56) ile D.A. (43) isimli çift gözaltına alındı. Evin içerisinde uyuşturucu madde yetiştiren çiftin, ara sıra bitkileri havalandırmak için balkona çıkardığı ve bu sırada çevredekiler tarafından fark edildikleri bildirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri aldıktan sonra Datça Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.