Hava kirliliğine afişli bilgilendirme

Muğla Belediyesi, Muğla kent merkezinin hava kirliliğine 1. Derece hassas bir yer olmasından dolayı vatandaşları bilgilendirme ve denetleme çalışmalarını sürdürüyor.Muğla Belediyesi, vatandaşları çevre ve hava kirliliği konusunda...

Hava kirliliğine afişli bilgilendirme

Muğla Belediyesi, Muğla kent merkezinin hava kirliliğine 1. Derece hassas bir yer olmasından dolayı vatandaşları bilgilendirme ve denetleme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Belediyesi, vatandaşları çevre ve hava kirliliği konusunda bilgilendirmek için toplu taşıma araçlarına hava kirliliği, kalorifer yakma ve baca temizliği ile ilgili afişler astı. “Çağdaş Toplum Temiz Muğla” afişleri Muğla merkezde hizmet veren 40 toplu taşıma aracına asıldı.

Muğla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, kalorifer ile ısınan binalarda baca kontrolü ve kalorifer yakımı için gerekli belgelerin kontrolü belli aralıklarla yapılıyor.

Muğla Belediyesi, çevre ve hava kirliliği konusunda, kasım ayında Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte apartman yöneticileri, kalorifer yakıcıları için kış dönemi yakıt programı konulu toplantıyı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlemişti. Katılımın yoğun olduğu toplantıda 2013-2014 kış dönemi yakıt programı, verimli kalorifer yakılması ve temizlenmesi, düzenli bir kalorifer dairesinin nasıl olması gerektiği, denetimler sırasında bulundurulması gerekenler, Muğla Belediyesi tarafında hazırlanan kısa film ile katılımcılara anlatılmıştı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.