Hasan Önkaş Ödülleri verildi

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hasan Önkaş anısına düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler ve Özel Kalem Müdürlüğü yapan ve 27 Mart 2011’de hayatını...

Hasan Önkaş Ödülleri verildi

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hasan Önkaş anısına düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler ve Özel Kalem Müdürlüğü yapan ve 27 Mart 2011’de hayatını kaybeden Gazeteci Hasan Önkaş anısına düzenlenen “Gazetecilik Başarı Ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Muğla Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Menteşe Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Hasan Önkaş’ın çalışma arkadaşları, sevenleri ve ailesi katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Hasan Önkaş ile çalıştıkları süre boyunca birbirlerini çok iyi anladıklarını ve bir baba oğul gibi olduklarını ifade etti. Başkan Gürün; “Hasan Önkaş ile çalıştığımız 11 yıllık süre boyunca çok güzel projelere imza attık. Hasan Önkaş, yaşamı boyunca araştırmacılığı ilke edinmiş, gerçeklik ve doğruluktan yana olan gazetecilik anlayışı ile Muğla basınında cesaretin ve şeffaflığın simgesi olmayı başarmıştır. Onun bana ve Muğla’ya kattıklarını unutmam mümkün değil.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ise törende yaptığı konuşmada, kendisinin de gazeteci olduğunu belirterek; “Gazetecilik mesleği en önemli mesleklerden birisidir. Ancak günümüzde sadece intikam duygusuyla, kendilerini eleştirdi diye tutuklanan gazeteciler var. Hasan Önkaş gibi değerli insanların bu mesleğe ışık tutacaklarına inancımız sonsuz.” açıklamasını yaptı.

Törende Gazete Milas gazetesinden Mutlu Hazer, “Batıl inancın 2 bin 400 yıllık izleri” başlıklı haberi ile ödül almaya hak kazandı. Mutlu Hazer’in plaketini CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya verdi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.