Hasan Önkaş anılıyor

Haber Merkezi27 Mart 2011’de aramızdan ayrılan Muğla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gazeteci Hasan Önkaş, aramızdan ayrılışının 5. yılında anılıyor.11 yıl boyunca Muğla Belediyesi’ne hizmet veren...

Hasan Önkaş anılıyor

Haber Merkezi27 Mart 2011’de aramızdan ayrılan Muğla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gazeteci Hasan Önkaş, aramızdan ayrılışının 5. yılında anılıyor.

11 yıl boyunca Muğla Belediyesi’ne hizmet veren Hasan Önkaş, 28 Mart’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan tören ile anılacak. Düzenlenen anma töreninde Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Eski Albümlerde Muğla fotoğraf projesinin de ödülleri verilecek.

Muğla Kent Belleği oluşuyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Eski Albümlerde Muğla” fotoğraf projesi sone erdi. Projeye katılım sağlayanlar arasından ödül almaya hak kazananlar, yarışma komisyonu tarafından belirlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının başlatmış olduğu projede Muğla ilinin eski fotoğrafları toplanarak bir kent belleği oluşturulması hedeflendi. 13 ilçeden vatandaşların katılım gösterdiği projede, en çok fotoğraf gönderen, en eski fotoğrafı gönderen ve Hasan Önkaş Belgesel Fotoğraf Ödülü olmak üzere 3 farklı alanda ödül verilecek.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Recep Altınok, “Bu projede amacımız eski Muğla fotoğraflarının kaybolmadan arşivlenmesini sağlamak. Ödül törenimiz yapıldıktan sonra da projemiz devam edecek. Elinde Muğla’nın kültürel, sosyal, ticari yaşamı ile ilgili eski fotoğraflar olan vatandaşlarımız bize fotoğraflarını [email protected] adresinden gönderebilirler.” Açıklamasını yaptı.

Ödül almaya hak kazanan vatandaşların ödülleri 28 Mart 2016’da saat:17.30’da  Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak Hasan Önkaş’ı Anma Töreninde töreninde verilecek.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.