Hasan Engin AKP Marmaris İlçe başkanı

AK Parti Marmaris'te Kadem Mete'den boşalan ilçe başkanlığı görevine Hasan Engin getirildi.Marmaris Belediye başkan aday adaylığı için istifa eden Kadem Mete'nin yerine AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı görevine Hasan Engin...

Hasan Engin AKP Marmaris İlçe başkanı

AK Parti Marmaris'te Kadem Mete'den boşalan ilçe başkanlığı görevine Hasan Engin getirildi.

Marmaris Belediye başkan aday adaylığı için istifa eden Kadem Mete'nin yerine AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı görevine Hasan Engin getirildi. İlçe binasında düzenlenen törene AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Eski İlçe Başkanı Kadem Mete, Yeni İlçe Başkanı Hasan Engin, Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay'ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.Hasan Engin, AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen görevlendirme yazısını eski İlçe Başkanı Kadem Mete'den aldı.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla'nın 7 ilçesinde aday adaylığı başvuruları nedeniyle ilçe başkanlıklarında görev değişimi olduğunu ifade ederek, "Yaklaşık 7.5 yıl görevde kalan eski başkanımız Kadem Mete'ye teşekkür ediyorum ve yeni ilçe başkanımız Hasan Engin'e de başarılar diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecektir" dedi.

Öztürk, gündemdeki tutuklamalarla ilgili olarak da Türkiye'nin istikrarlı çizgisini bozmak isteyen bazı güçlerin komplo kurduklarını belirtti. Öztürk, " "Polis operasyon yapıyor, şube müdürünün, il emniyet müdürünün, valinin, İçişleri Bakanının haberi yok. Ülkenin Başbakanı 1,5 yıl boyunca dinleniyor. Diğer siyasi partilere soruyorum, böyle bir şey sizin başınıza gelse kabul eder misiniz? Bu bir komplo değil de nedir?" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.