HARMANDAR'I AĞLATAN BULUŞMA

Seçim çalışmaları kapsamında doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Seydiler Köyü’ne gelen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, gözyaşlarına hakim olamadı.AK Parti Muğla Büyükşehir...

HARMANDAR'I AĞLATAN BULUŞMA

Seçim çalışmaları kapsamında doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Seydiler Köyü’ne gelen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, gözyaşlarına hakim olamadı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Muğla’nın Seydikemer ilçesine geldi. Seydikemer girişinde büyük bir kalabalık tarafından çiçeklerle karşılanan Harmandar’a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Burada esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan Harmandar’a Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Köyünde sevinç gözyaşları

Harmandar, bölgedeki çalışmaları sırasında doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Seydiler Köyü'nü de ziyaret etti. Harmandar'ın köye ayak basmasıyla Seydiler Köyü Harmandar'ı bağrına bastı. Harmandar ve Seydiler Köyü sakinleri duygusal anlar yaşarken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

“Gurur duyuyoruz”

Seydiler Köyü sakinleri Harmandar’la gurur duyduklarını ifade ederek, “Küçük yaşlarda köyümüzden eğitimi için ayrıldı. Ancak her zaman yaptığı işlerde başarılı olarak köyümüzün gururu oldu. Rektörlüğünden önce ve sonra da bizi hep gururla temsil etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğunu duyduğumuz da bir kez daha gururlandık. Biz elimizden gelen desteği vererek hak ettiği şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını istiyoruz. Rektörlüğü döneminde bizlere kapısı hep açıktı. İnşallah belediyenin de kapıları bizlere hep açık olacak” dediler.

“Köyümü hiç unutmadım”

Seydiler Köyü’nden ayrıldığı günden bu yana köyünü asla unutmadığını belirten Harmandar her fırsatta köyüne mutlaka geldiğini ifade etti. Harmandar, “Ben bir köy çocuğuyum bununla her zaman gurur duydum. Bu yörede doğan ve çocukluğunu buralarda geçiren birisi olarak çok duygulandım. Muğla’nın her köyüne, her mahallesine hizmet etmek için terimin son damlasına kadar çalışacağım” dedi.

 “Bu toprakların susuzluğunu gidereceğiz”

“Yıllar sonra doğduğum topraklara hizmet aşkı için tekrar gelmek beni çok mutlu etti” diyen Harmandar,  “Muğla'ya Rektörlüğümden sonra Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak hizmet edeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hizmete susamış bu toprakların susuzluğunu gidereceğiz” diye konuştu.

Seydikemer ilçesine yapılması planlanan yüksekokul için arazi tahsisinin yapıldığını ifade eden Harmandar, gerekli çalışmaların başlayacağını söyledi.

Harmandar daha sonra Atlıdere, Ortaköy ve Ören Köyü’nü ziyaret etti.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.