HARMANDAR, GECEYİ KÖYDE GEÇİRDİ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, geceyi seçim çalışmaları için gittiği Ketendere köyünde Burgaz ailesinin yanında geçirdi.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur...

HARMANDAR, GECEYİ KÖYDE GEÇİRDİ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, geceyi seçim çalışmaları için gittiği Ketendere köyünde Burgaz ailesinin yanında geçirdi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, AK Parti Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir ile birlikte Milas merkez, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

Harmandar ve partililer, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Esnaf ve Sanatkârlar Kedi Kooperatifi ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı, Ticaret Odası Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti.

Harmandar ve ekibi ziyaretlerinin ardından Milas’ın İkiztaş, Çomakdağ ve Ketendere Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerde coşku ve sevgiyle karşılanan Harmandar’ı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Harmandar köylülerin kendisine gösterdiği sıcak karşılama ve ilgiden hayli memnun kalırken, halkın kendisine yetki vermesi halinde hizmeti köylerden başlatacağını ve köylerin aldığı hizmetle daha yaşanabilir olacağını ifade etti.

“Muğla’yı dünyaya tanıtacağız”

Harmandar, Muğla’yı sadece turizmde değil her alanda bir marka haline getirerek dünyaya tanıtacaklarını söyledi. Milas Fuarı’nın bölge için önemli bir fuar olduğunu ifade eden Harmandar, “Milas Fuarı’na destek olacağız. Milas’ta üretim sorunundan çok pazarlama sorunu var. Ürünlerimizin tanıtılmaya ihtiyacı var. Vatandaşlarımızın ürünlerini dünyanın her yerine satabilmemiz gerekiyor. Halkımızla bütünleşerek bunu yapacağız. Kimse sahipsiz kalmayacak. Büyükşehir belediyesinin her konuda sağlıkta, turizmde, tarımda, sporda yatırım yapmak hakkı var. Bunların hepsini değerlendireceğiz” dedi.

Yer sofrasına oturdu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, geceyi Ketendere Köyü’nde yaşayan Burgaz ailesinin evinde misafir olarak  geçirdi. Sabah kahvaltısında köylülerle yapan Harmandar gördüğü ilgiden ve sevgiden oldukça memnun kaldı.Kendisinin de köy kökenli olduğunu belirten Harmandar, yer sofrasında yemek yemenin de güzel olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.