Halter Şampiyonası sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde yapılan Türkiye rekoru denemesi ise başarısız oldu.Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda...

Halter Şampiyonası sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi. Şampiyonanın son gününde yapılan Türkiye rekoru denemesi ise başarısız oldu.

Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda 21 Şubat’ta başlayan Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonası sona erdi. Üç gün süren Şampiyonada 31 ilden 294 erkek, 86 bayan sporcu mücadele etti. Turnuvada dereceye giren sporcular bu yıl yapılacak Yıldızlar Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler. Müsabakalar sırasında, 94 kiloda yarışan Hatay Payas ,koparmada 138 kilo ile Yıldızlar Türkiye rekoru denemesinde bulundu ancak başarılı olamadı.Şampiyonanın son gününde dereceye giren sporculara madalyaları verildi.Türkiye Halter Federasyonu organizasyonlar direktörü Mehmet Zeki Erkan,şampiyona sonunda yaptığı açıklamada ,”Türk halteri gün geçtikçe iyiye gidiyor.Turnuvada sporcularımızın performansı federasyon olarak bizleri oldukça memnun etti. Bu yıl düzenlenecek olan Dünya ve Avrupa Yıldızlar şampiyonasında sporcularımızdan başarı bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.