“Hain saldırılar ülkemizi yıldıramaz”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Ankara’daki hain terör saldırısını şiddetle kınadığını açıkladı. Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut, “Kalleş teröre inat; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız....

“Hain saldırılar ülkemizi yıldıramaz”

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Ankara’daki hain terör saldırısını şiddetle kınadığını açıkladı. Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut, “Kalleş teröre inat; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu hain saldırılar ülkemizi yıldıramaz” dedi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu, Ankara’da 17 Şubat 2016 Çarşamba akşamı saat 18.31’de meydana gelen hain terör saldırısını kınadı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına bir açıklamada bulunan Başkan Süleyman Akbulut, “Kalleş teröre inat; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu hain saldırılar ülkemizi yıldıramaz” dedi.

Türkiye’nin içten ve dıştan çok yönlü tehditlerle karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Akbulut, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ortadoğu ateşinin her yeri yakmaya başladığı bu sıcak süreçte hain ve acımasız terör saldırıları ülkemizin ne yazık ki hazin kaderi olmuştur. Her an her şeyin olabileceği, halkımızın kendisini güvende hissetmeyeceği, şiddetin, kanın, gözyaşının ve korkunun hakim olacağı bir Türkiye yaratmayı hedefleyenler, kendilerine verilen görevlerden birini daha haince yerine getirmişlerdir. Daha bir önceki saldırıların acısı dinmeden yüreğimiz bir kere daha yanmıştır. Ankara saldırısı sadece devlete değil, aynı zamanda büyük Türk Milletine karşı da yapılmış bir saldırı ve meydan okumadır. Amaç; halkımızı sindirip, korkutmak ve ülkemizi bölüp parçalamaktır. Bu nedenle her zamankinden çok daha güçlü, çok daha inançlı, çok daha dik bir duruş sergilemeliyiz. Birlik beraberlik ruhumuzu inadına daha da pekiştirmeliyiz. Bu hain saldırılar ülkemizi yıldıramaz. Bir insanlık suçu olan terörü ve Ankara’daki kalleş saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti camiası olarak, hain saldırıda yaşamını yitiren Türk Silahlı Kuvvetlerimizin değerli mensuplarına ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, milletimize de başsağlığı diliyoruz.”

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.