Hac kuraları çekiliyor

Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için kayıt yenileme işlemleri sona erdi. Milaslı hacı adayları, kura çekimini bekliyor.Milas Müftülüğü, hacca gitmek isteyenler için kayıt yenileme işlemlerinin sona erdiğini açıkladı.Milas’tan...

Hac kuraları çekiliyor

Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için kayıt yenileme işlemleri sona erdi. Milaslı hacı adayları, kura çekimini bekliyor.

Milas Müftülüğü, hacca gitmek isteyenler için kayıt yenileme işlemlerinin sona erdiğini açıkladı.

Milas’tan kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarından; 186’sı ön kayıt, 856’sı kayıt yenileme işlemi yaptı. Toplamda Bin 042 hacı adayı, dini vecibelerini yerine getirmek için kura çekimini dört gözle beklemeye başladı.

İlçe Müftülüğü, hac kuralarının 24 Şubat Cuma günü çekileceğini duyurdu. Kura çekiminde, kutsal topraklara gitmeye hak kazanan hacı adayları için 27 Şubat Pazartesi günü kesin kayıt işlemleri başlayacak. Kesin kayıt işlemleri için hacı adaylarının, Muğla Müftülüğü’ne müracaat etmesi gerektiği bildirildi.

Milas Müftüsü Ali Saim Doğru, şimdiden hacı adaylarının hac ibadetinin hayırlı olmasını belirterek “Kayıt yenileme işlemi, sona erdi. Bu yıl Milas’tan 187 hacı adayımız ön kayıt yaptırdı. 856 hacı adayımız da bu yıl otomatik kayıt yenileme işlemi olmadığı için müftülüğe gelerek, kayıtlarını yeniledi. 24 Şubat tarihinde hac kura çekimleri yapılacak. 27 Şubat tarihinde de kesin kayıt işlemleri için hacı adayları Muğla Müftülüğü’ne başvuracak. İnşallah şimdiden kutsal ibadetini yerine getirecek olan hacı adaylarımızın sıhhatle ve kutlu bir şekilde gerçekleştirmesini diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.