YATAĞAN’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENİ YARIN YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl Türkiye genelinde 13-17 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan İlköğretim haftası kutlama programı Yatağan İlçesinde coşkulu bir şekilde yarın Bozüyük İlkokulunda kutlanacak.13...

YATAĞAN’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENİ YARIN YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl Türkiye genelinde 13-17 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan İlköğretim haftası kutlama programı Yatağan İlçesinde coşkulu bir şekilde yarın Bozüyük İlkokulunda kutlanacak.

13 Eylül Pazartesi gerçekleştirilecek olan program Atatürk Anıtına Çelenk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başlayacak. Kutlama programı ise Yatağan Bozüyük İlkokulunda gerçekleştirilecek.

Yaz tatilinin sona ermesi ve okulun başlaması anlamını taşıyan İlköğretim haftası ile özellikle okula yeni başlayan öğrenciler için okulun ne denli güzel bir yuva olduğunu ve eğitimin önemi aşılanıyor. Okul ve eğitim sevgisiyle dolu bir tema içerisinde Yatağan’da coşkulu bir törenle kutlanacak olan İlköğretim Haftasında yeni eğitim öğretim yılının temelleri de atılmış olacak.

BU SENE KUTLAMALARIN ADRESİ YATAĞAN BOZÜYÜK İLKOKULU OLACAK

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleşecek olan kutlama programı Bozüyük İlkokulu’nda yapılacak. Okula yeni başlayan öğrencilerin akranlarıyla birlikte katılacakları kutlamalarda şiirler, dans gösterileri, okul korosundan müzik dinletisi ve zeybek oyunu gibi bir dizi etkinlik yer alacak.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.