ODALARDAN ORTAK ÇAĞRI: “KURALLARA UYALIM, İŞLETMELER AÇILSIN"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyesi Muğla odaları ve borsası, kapalı işletmelerin açılması için maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine daha sık uyalım diyerek kamuoyuna çağrıda bulundu. Yapılan çağrıda, “pandemi kurallarına...

ODALARDAN ORTAK ÇAĞRI:  “KURALLARA UYALIM, İŞLETMELER AÇILSIN"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyesi Muğla odaları ve borsası, kapalı işletmelerin açılması için maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine daha sık uyalım diyerek kamuoyuna çağrıda bulundu. Yapılan çağrıda, “pandemi kurallarına uyalım, kapalı işletmeler açılsın" denildi.

Marmaris Ticaret Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Bodrum Ticaret Odası, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret Borsası tarafından hazırlatılan afişlerde yapılan çağrıda, "Kapalı işletmelerin kaderi senin elinde. Üç aydan uzun bir süredir faaliyeti durdurulan veya kısıtlanan işletmelerin yeniden açılabilmesi için şimdi tedbirlere daha sıkı uyalım. Pandemi kurallarına uyalım, kapalı işletmeleri açalım” ifadelerine yer verildi.

"Pandemi nedeniyle kapalı olan işletmelerin açılması için kamuoyuna çağrıda bulunan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Herkes bu kurallara uyarsa çok daha kısa sürede kısıtlamalar kaldırılabilir ve kapalı işyerleri açılabilir. TOBB üyesi Muğla odaları olarak herkesi bu kurallara uymama davet ediyoruz" dedi.

Sinan Boyacı

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.