MEMLEKET PARTİSİ KURULDU İL BAŞKANI İBRAHİM ŞİMŞEK OLDU

CHP eski Milletvekili, siyasetçi Muharrem İnce’nin başlattığı ”Memleket Hareketi”nin partileşme süreci tamamlandı. İnce, partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. Memleket Partisi resmen kuruldu. Memleket...

MEMLEKET PARTİSİ KURULDU  İL BAŞKANI İBRAHİM ŞİMŞEK OLDU

CHP eski Milletvekili, siyasetçi Muharrem İnce’nin başlattığı ”Memleket Hareketi”nin partileşme süreci tamamlandı. İnce, partisinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verdi. Memleket Partisi resmen kuruldu. Memleket Partisi Muğla İl Başkanı ise İbrahim Şimşek oldu.

Sinem Karakaya

Cumhurbaşkanı adayı olarak adından söz ettiren Muharrem İnce’nin Memleket Partisi resmen kuruldu. Partinin Muğla İl Başkanlığı görevini, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar görev yapan, İl Genel Meclisi eski üyelerinden, iş insanı İbrahim Şimşek yürütecek.

Muharrem İnce, Ankara’da açıklama yaparak partisini halka duyurdu ve vaatlerinden bahsetti.

Partinin yönetim kurulunda daha önce CHP’den istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde CHP ile yollarını ayıran Gaye Usluer’in de yer aldı. Bu isimlerin yanında CHP Milletvekilleri Hakkı Akalın, Mevlüt Dudu gibi isimler de Muharrem İnce’nin yakın çalışma arkadaşları olacak.

“SAHA DA PARTİMİZİN POLİTİKALARINI VE ŞÖHRETİNİ YAPMAYA BAŞLAYACAĞIZ”

Gazetemize açıklama yapan Muğla İl Başkanı Şimşek, “partimiz memleketimize ve Muğla’mıza hayırlı olsun” diyerek, “Biz bugün 40 tane il başkanı olarak Ankara’da görevlendirme yazılarımızı aldık. İllerimizde geçici il yönetim kurulumuzu oluşturup daha sonra da ilçe örgütlerimizi oluşturarak aktif bir şekilde saha da partimizin politikalarını ve şöhretini yapmaya başlayacağız. Süreç böyle devam edecek daha sonra da kongrelerimizi yapacağız, kongre süreçlerimiz başlayacak. Ekim sonuna kadar da kurultay süresini tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce’nin Genel Başkan olduğu Memleket Partisi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

“Gaye Usluer Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü, Hakkı Akalın Genel Sekreter, Hüseyin Avni Aksoy Genel Başkan Yardımcısı, Özcan Özer Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Ali Çelebi Genel Başkan Yardımcısı ve Parlamento Sözcüsü, Mevlüt Dudu, Mert Ünlü, Yavuz Kayhan Yüreğir, Genel Sekreter Yardımcıları, Serkan Akgün, Genel Sayman, Ali Rıza Büyükuslu, İpek Özkan Sayan, Çiğdem Bayraktar Ör, Fatih Pala, Özgün Öztunç ve  Asuman Aligüven Merkez Yönetim Kurulu üyeleri.

Bu haber toplam 909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.