Ekici’den Baştuğ’a ziyaret

Muğla’da Ağustos ayı sonunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak göreve başlayan Nazif Ekici, iade ziyaretleri kapsamında Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.Ekici’yi Oda Başkanı Baştuğ...

Ekici’den Baştuğ’a ziyaret

Muğla’da Ağustos ayı sonunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak göreve başlayan Nazif Ekici, iade ziyaretleri kapsamında Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u ziyaret etti.

Ekici’yi Oda Başkanı Baştuğ ve aynı zamanda Gazeller Köyü Muhtarı olan Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Yücel Çiçek karşıladı.

Ekici, Muğla’da göreve başlamasının ardından kendisini ziyarete gelen Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ’u iade ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti. Ekici, “Muğla turizm ve madencilik kadar bir tarım kenti. Özellikle narenciye ve sera konusunda önemli bir kent ve Muğla ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Görevimiz esnasında bizlerin her zaman yanımızda hissettiğimiz Ziraat Odaları ile işbirliği içinde çalışmamızı yürüteceğiz” dedi.

Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ise Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nazif Ekici’nin Muğla tarımının gelişmesine katkı vereceğine inandığını belirterek, “Çitçilerin en büyük örgütü durumundaki Ziraat Odaları her zaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile dirsek temasında bulunmuş ve katkı vermiştir. Muğla tarımının Muğla ve ülke ekonomisine verdiği katkı son yıllarda artarak devam ediyor. Burada, başta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü başta olmak üzere odalarımızın ve tüketicilerimizin özverili çalışmaları da göz ardı edilemez. İl Müdürümüzün ziyareti nedeniyle kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.