Başkan Saatcı’dan İttifak Göndermesi: “Oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz”

Başkan Saatcı’dan İttifak Göndermesi:“Oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz”İyi Partili Fethiye Belediye Başkanı Betçet Saatcı Fethiye’de yaptığı park açılışında CHP-İyi Parti ittifakına ilişkin değerlendirmelerde...

Başkan Saatcı’dan İttifak Göndermesi:  “Oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz”

Başkan Saatcı’dan İttifak Göndermesi:

“Oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz”

İyi Partili Fethiye Belediye Başkanı Betçet Saatcı Fethiye’de yaptığı park açılışında CHP-İyi Parti ittifakına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Saatcı İyi Parti olarak CHP’nin büyükşehir adayını destekleyeceklerini, CHP’nin de bazı ilçelerde aday çıkarmayıp İyi Parti’nin adayını desteklemesi gerektiğini belirterek, “Bunun olmaması durumunda, biz oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz.” dedi.

İyi Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Fethiye’de belediye çalışmalarından biri olan park açılışında  siyasi gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Saatcı, “Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile bir ittifak görüşmesi var. Şuan da Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Gürün Muğla’da ortak aday olarak açıklandı. İlçe bazında görüşmeler sürüyor. İlçe bazındaki görüşmeler ‘nalıncı keseri’ veya ‘Rabbena hep bana’ şeklinde olmaz. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Cumhuriyet Halk Partisi adayı destekleniyorsa, Muğla’nın belli ilçelerinde CHP aday çıkarmayıp, İYİ Parti adaylarını desteklemesi gerekiyor. Adalet, hakkaniyet budur! Bunun olmaması durumunda, biz oyun bozucu olmayız ama oyun kurucu oluruz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.