Güvençer’den Gümüş’e veda ziyareti

Muğla Valiliği görevindeyken Kahramanmaraş Valiliği’ne atanan Mustafa Hakan Güvençer veda ziyaretleri kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette Güvençer, “Muğla’nın bende her zaman...

Güvençer’den Gümüş’e veda ziyareti

Muğla Valiliği görevindeyken Kahramanmaraş Valiliği’ne atanan Mustafa Hakan Güvençer veda ziyaretleri kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette Güvençer, “Muğla’nın bende her zaman çok özel bir yeri olacaktır” dedi.

Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş’a atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer veda ziyareti kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Güvençer’i Başkan Gümüş, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Levent Ünver karşıladı.

Vali Güvençer ziyarette yaptığı konuşmada, “Burada görev yaptığım 15 aylık görev sürem içerisinde sizler ile birlikte çok güzel çalışmalarımız oldu. Daha da yapacağımız çok işler olabilirdi. Fakat görev değişikliği nedeniyle ayrılmak durumundayım. Muğla’nın Menteşe’nin bende her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Buradan çok güzel duygular ve dostluklar ile ayrılıyorum” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Bildiğiniz gibi Menteşe Belediyesi yeni kurulan bir belediye. Bende seçimler sonrası görevime başlayalı 6 ay oldu. Bu kısa zamanda sizinle birlikte çalışma fırsatımız oldu. Bugüne kadar Muğla ve Menteşe için yaptıklarınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.