Güvençer, Yatırım ve İzleme’de inceleme yaptı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer; 06.12.2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6360 Sayılı Kanun gereğince, İl Özel İdaresinin kapanmasının ardından kurulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda...

Güvençer, Yatırım ve İzleme’de inceleme yaptı

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer; 06.12.2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6360 Sayılı Kanun gereğince, İl Özel İdaresinin kapanmasının ardından kurulan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda incelemelerde bulundu.

Vali Güvençer’i; Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ve Başkanlık Birim Müdürleri karşıladı. Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt, Sebahattin Kapucu, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin de ziyarete eşlik etti.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda incelemelerde bulunan Vali Güvençer personeli tek tek odalarında ziyaret etti ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Akabinde Vali Güvençer’e; Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Birim Müdürleri Hasan Cahit Tüfekçi, Nurhan Varan, Kamil Karakaya ve Ali Haydar İstemihan tarafından Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı hakkında brifing verildi. Vali Güvençer’e Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Teşkilat Yapısı,  Personel ve Kadro Bilgisi, Ödenek Durumu, Kuruluş Mevzuatı ve kuruluş tarihinden (31.03.2014) bu güne kadar yapılan yatırım ve hizmetler hakkında detaylı sunumlar yapıldı.

Vali Güvençer Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında yapılan incelemelerin ve brifingin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü Binası ve lojmanlarını da gezerek incelemesini tamamladı.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.