Güvençer, Şehit Aileleri ile buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Jandarma’nın kuruluşunun 175. yılı münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.Askeri Gazino’da düzenlenen yemeğe Vali Güvençer’in yanı sıra İl Jandarma...

Güvençer, Şehit Aileleri ile buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Jandarma’nın kuruluşunun 175. yılı münasebetiyle şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen yemeğe katıldı.

Askeri Gazino’da düzenlenen yemeğe Vali Güvençer’in yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, daire müdürleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yapılan fedakarlığın karşılığında sunulan şükran ve minnet duygularının yetersiz kalacağını söyleyen Vali Güvençer: "Bu güzel nimet sofrasında bizleri buluşturan rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bu sofrada, hem nimeti, hem kardeşliği, büyük bir gönül huzuru ve şeref içerisinde paylaşma imkanını, bizlere kanlarıyla, canlarıyla vatana olan borçlarını eda ederek sunan şehitlerimize şükran borçluyuz.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.