Güvençer okulları ziyaret ediyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe ilçesindeki okulları ziyaret ediyor. Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi program türlerinde 8 alan ve 19 dalda örgün ve yaygın eğitim veren Merkez Teknik ve Endüstri...

Güvençer okulları ziyaret ediyor

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Menteşe ilçesindeki okulları ziyaret ediyor. Anadolu Teknik Lise, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi program türlerinde 8 alan ve 19 dalda örgün ve yaygın eğitim veren Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret eden Vali Güvençer, okul idarecileri ve okul öğretmenleri ile ayrı ayrı toplantı yaptı.

Toplantıda okul hakkında bilgi veren Okul Müdürü Yücel Demirhan, “Okulumuzda şu anda Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı olmak üzere 8 alanda eğitim öğretim yapılmaktadır” dedi.

Okul tarafından hazırlanan “Meslek Lisesi öğrencilerinin Avrupa’da Uygulamalı Eğitimi” Projesinin Ulusal Ajans tarafından kabul edildiğini belirten Demirhan, “Proje kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanından 14, Tesisat Teknolojileri Alanından 10, olmak üzere toplam 24 öğrencimiz beceri eğitimi uygulamasını Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’ta yapacak. Projemizin hareketlilik faaliyeti toplam 24 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmen ile, 12-25 Mayıs 2014 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde gerçekleştirilecek olup proje maliyeti 43 bin Euro’dur” dedi.

Okulun tarihçesi, fiziki yapısı, personel durumu, öğrenci durumu, derslik başına düşen öğrenci sayıları, okul öğrencilerinin yükseköğrenime yerleşme durumları hakkında bilgi alan Vali Güvençer, daha sonra okul alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle de bir süre görüşen Vali Güvençer, öğrencilere başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.