Güvençer, muhtarlarla buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilimiz Menteşe İlçesinde bulunan muhtarlara iadeyi ziyarette bulundu.Ziyaretlerde Vali Güvençer’e, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan eşlik etti.Vali Güvençer, sırasıyla Emirbeyazıt Mahallesi...

Güvençer, muhtarlarla buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilimiz Menteşe İlçesinde bulunan muhtarlara iadeyi ziyarette bulundu.Ziyaretlerde Vali Güvençer’e, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan eşlik etti.

Vali Güvençer, sırasıyla Emirbeyazıt Mahallesi Muhtarı Murat Karakuş, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hasan Keskin, Orhaniye Mahallesi Şükrü Arık, Müştakbey Mahallesi Muhtar Vekili Mehmet Öz, Şeyh Mahallesi Muhtarı Mehmet Refik Boylu, Orta Mahallesi Muhtarı Akif Karadana, Karamehmet Mahallesi Muhtarı Hayati Zorlu, Muslihittin Mahallesi Süleyman Bozöyük, Balıbey Mahallesi Muhtarı İrfan Öztürk, Hacırüstem Mahallesi Muhtarı Turgut İlhan, Kiramettin Mahallesi Muhtarı Hayrettin Akay ve Camikebir Mahallesi Muhtarı Kamuran Fidan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette muhtarlarla sohbet ederek sorunlar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Güvençer, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın her zaman muhtarlardan beklentileri yüksek olmuştur. Bu nedenle yaptığınız iş çok değerli. Ne sizler, ne de İl Valisi olarak ben tek başımıza hedeflerimize ulaşma konusunda yeterli olamayız. Sorunlar hepimizin sorunu. Sorunları çözebilecek güç hepimizde var. Ancak bu gücümüzü birleştirebilirsek, birer çalışma arkadaşı olabilirsek, omuz omuza verebilirsek olumlu sonuç alabiliriz. Sizden ricam benden yardım beklediğiniz gibi benim temsil ettiğim devlet kurumlarına da yardımcı olunuz. Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.