GÜVENÇER ENGELLİLERİN ARASINDAYDI

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, engelliler haftası nedeniyle katıldığı etkinlikte engelliler bol bol vakit geçirdi.Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında...

GÜVENÇER ENGELLİLERİN ARASINDAYDI

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, engelliler haftası nedeniyle katıldığı etkinlikte engelliler bol bol vakit geçirdi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B Salonu’nda düzenlenen etkinliklere katıldı.

Vali Güvençer ve eşinin yanı sıra etkinliklere İl Jandarma Alay Komutan Vekili Albay Nejdet Koparan ve eşi, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve eşi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Kariptaş, sivil toplum kuruluşları engelliler ve engelli yakınları katıldı.

Engelli öğrenciler tarafından yapılan resimlerden oluşan serginin açılışı ile başlayan etkinlik, İçimdeki Melek isimli dinleti ile devam etti. Engelli bireylerin ve yakınlarının duygu ve düşüncelerini ifade ettiği dinletinin ardından engelli bireyler tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu.

Engelli öğrencilere ve öğretmenlerine belge ve plaket verilmesinin ardından ressam Kenan Yıldız tarafından yapılan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer’in portrelerini içeren tablo Muğla Engelliler Derneği tarafından kendilerine hediye edildi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.