Gürün’ün ziyaretleri sürüyor

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’la birlikte Muğla’da ilçeleri, beldeleri, köyleri ziyaret etti ve seçim ofisi açılışlarına katıldı.30 Mart...

Gürün’ün ziyaretleri sürüyor

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’la birlikte Muğla’da ilçeleri, beldeleri, köyleri ziyaret etti ve seçim ofisi açılışlarına katıldı.

30 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’yı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün Muğla ilçeleri, beldeleri, köylerini ziyaret etti ve seçim ofisi açılışlarına katıldı. Muğla ziyaretlerinin ilk gününe Seydikemer seçim ofisi ziyaretiyle başlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve Başkan Gürün sırasıyla, Kumluova beldesinde miting, Eşen beldesinde seçim ofisi açılışı, Fethiye Karaçulha beldesi seçim ofisi açılışı, Dalaman mitingi, Köyceğiz Zeytinalanı Köyü seçim ofisi açılışlarına katıldılar. İlk gün ziyaretlerine ayrıca CHP Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof.Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk’de katıldı. Açılışlara ve mitinglere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Birlikte karar vereceğiz”

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, meydanları dolduran kalabalıklarda kadın sayısının fazla olması nedeniyle katılımcı kadınlara teşekkür etti ve onların güler yüzüyle her şeyin daha güzel olduğunu söyledi. Başkan Gürün, yerel seçimlerden sonra büyükşehir olacak Muğla’da yaşanacak değişimleri, büyükşehrin görev ve sorumluluklarını vatandaşlara anlattı. Başkan Gürün; “Büyükşehir yasasıyla birlikte, ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesi olarak birlikte düşünüp birlikte karar vereceğiz. Birbirleriyle uyumlu, anlaşabilen bir takım gibi hareket edeceğiz.” dedi. Türkiye’de devletin kurumlarına ve insanların birbirlerine olan güveninin sıfırlandığını söyleyen Başkan Gürün bu yüzden yerel seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu, bu seçimlerin genel seçimler öncesi siyasi iktidara bir mesaj olacağını belirtti. Başkan Gürün; “Herkesin seçimlerde sandığa gidip demokratik hakkını kullanması gerekiyor. Siyasi görüşü ne olursa olsun, herkese kucağımızı açıyoruz. Hiçbir fark gözetmeden gelin bu seçimlerde birlikte olalım, gücümüzü bir yerde Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleştirelim. 31 Mart’ta yeni bir Muğla’ya, yeni bir Türkiye’ye hep beraber adım atalım.” Diye konuştu.

“Büyükşehir doğru ellere emanet”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, 30 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu, kentlerin doğru yönetilmesi, kaynakların da halka aktarılması gerektiğini söyledi. Gökhan Günaydın; “ 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günüydü, biz erkekler ne kadar evde benim sözüm geçer dese de aslında evde kadınların sözü geçer. Siyasette de şunu söyleyebilirim, eğer kadınlar bir olaya el koymuşsa ve bir şeye karar vermişse o iş olur. Açılışlarda ve mitinglerde gördüğüm manzaraya göre kadınlar duruma el koymuş, ben onları selamlıyor, teşekkür ediyorum. Bizler 29 Mart akşamına kadar çalışacağız, sonra hep beraber sandığa gideceğiz. Seydikemer’i, Muğla Büyükşehri, Ankara’yı, İstanbul’u, kentleri yönetecek başkanları seçeceğiz. Bütün kentlerimizin doğru yönetilmesi, kaynakların halka aktarılması, hortumlamaların kesilmesi lazım. Bunun içinde kadroları doğru kurmak lazım. Ben 6 ay boyunca, 1400 noktada belediye başkanı seçimi için gayret göstermiş bir kardeşinizim. Burada gururla görüyorum ki, Seydikemer’de Muğla Büyükşehir’de doğru ellere emanet.” dedi. “Takım halinde çalışacağız”

Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olacağını ve ilçelerle birlikte takım halinde çalışacaklarını söyleyen Gökhan Günaydın; “Muğla Büyükşehir oldu, sevgili başkanımız Osman Gürün’ün de dediği gibi bir takım halinde çalışacaklar. Seydikemer’in bütçesi yetmediği zaman büyükşehir belediyesi bütçe desteği verecek ve teknik destek sağlayacak. Hizmet açığı eskisine göre çok daha hızlı kapanacak.” dedi. 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin kaderinin ve geleceğinin oylanması olacağını söyleyen Gökhan Günaydın; “Türkiye’de hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun herkesin başımızın üzerinde yeri var. CHP Türkiye’nin birleştirici gücü. 90 yıllık koca çınar, 52 milyon seçmeni, 76 milyon yurttaşımızın tamamını gölgesinde rahat ettirmeye hazırlanıyor. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesi CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz. CHP iktidarı yandaşların değil halkın iktidarı olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.