Gürün’den spor etkinliğine ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Sağlığımız için Spor Yapıyoruz” etkinliğine katılan vatandaşları ziyaret etti.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi...

Gürün’den spor etkinliğine ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Sağlığımız için Spor Yapıyoruz” etkinliğine katılan vatandaşları ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi’nde başlattığı “Sağlığımız için Spor Yapıyoruz” etkinliğini ziyaret etti.

Sağlığımız için Spor Yapıyoruz etkinliğini ziyaret eden Başkan Gürün’e spor yapan vatandaşlar çiçek hediye etti. Daha önce, Sağlığımız için Spor Yapıyoruz tarzı etkinlikler ve  Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi gibi tesisler olmadığı için kendi olanakları ve zor şartlarda spor yapmaya çalıştıklarını söyleyen vatandaşlar, Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi’ni Muğla’ya kazandırdığı, çağdaş imkanlar ve profesyonel hoca eşliğinde spor yapma imkanını kendilerine sağladığı için belediyeye ve Başkan Gürün’e teşekkür ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da 7 den 70 e herkese çok amaçlı hizmet verebilecek bir tesis yapacaklarının sözünü verdiklerini ve bu tesisin hizmet vermeye başladığını söyledi. Başkan Gürün; “Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi tesisimiz “Sağlığımız için Spor Yapıyoruz” etkinliğiyle birçok vatandaşımızı bir araya getiriyor. Burada spor yapan hemşerilerimizden bazıları burada tanışıyor, birlikte spor yapıyor, burada dostluk kuruyor, bu da hemşerilik duygularının artmasını sağlıyor. Bizim de istediğimiz Muğla’da sevginin, barışın, hemşerilik duygularının en yüksek seviyede yaşanması ve herkesin kol kola, kucak kucağa olması. Bu tesisler yapılabilir ama içini dolduran, bu tesisleri anlamlı kılan hemşerilerimizdir. Sağlığımız için Spor Yapıyoruz etkinliğine katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ve herkesi bu spor etkinliğine davet ediyorum.” dedi. Başkan Gürün’e, Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi’ndeki Sağlığımız için Spor Yapıyoruz etkinliğini ziyaretinde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yavuz Kayı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Daşgın eşlik etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi’nde başlattığı “Sağlığımız için Spor Yapıyoruz” etkinliğinde kadınlar için saat:18.30-19.30 ve 22.00-23.00 saatleri, erkekler için ise saat: 19.30-21.00 saatleri arasında yapılmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.