Gürün’den kutlama

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp Haftası için bir mesaj yayınladı.Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin sağlık alanında çağdaş ve yapıcı...

Gürün’den kutlama

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp Haftası için bir mesaj yayınladı.Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin sağlık alanında çağdaş ve yapıcı reformlara ihtiyacı var, hastalara müşteri, hastanelere de ticarethane gözüyle bakan zihniyetin değişmesi gerekiyor. Ülkemizde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır.” şeklinde konuştu.

14 Mart Tıp Bayramı’nın sağlık alanındaki yanlış uygulamalar ve sağlık çalışanlarının sorunlarından uzak bir bayram havasında kutlanması gerektiğini söyleyen Başkan Gürün; “Sağlık alanında zor şartlar altında çalışan tüm emekçi doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Haftasını kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.