Gürün, Yayla Yürüyüşü’ne katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 12.Göcek-Gürsu-Pırnaz Yayla Yürüyüşü’nün 2.gününde Kızıldere etabına katıldı.16-22 Haziran tarihleri arasında Fethiye Göcek’ten başlayarak Salabaş’ta bitecek...

Gürün, Yayla Yürüyüşü’ne katıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 12.Göcek-Gürsu-Pırnaz Yayla Yürüyüşü’nün 2.gününde Kızıldere etabına katıldı.

16-22 Haziran tarihleri arasında Fethiye Göcek’ten başlayarak Salabaş’ta bitecek olan 12. Göcek-Gürsu- Pırnaz Yayla Yürüyüşü’nün Kızıldere etabına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Prof.Dr.Bayram Akça ve vatandaşlarla sohbet etti.

12.Göcek-Gürsu-Pırnaz Yayla Yürüyüşü’nde konuşan Başkan Gürün, yörük kültürünün, doğal güzelliklerimizin yaşatılması, tanıtılması ve geleceğe taşınması için bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr.Nurettin Demir’e, Yayla yürüyüşü etkinliğini düzenleyen ve katkısı olan herkese teşekkür eden Başkan Gürün, bu etkinliğin her geçen yıl daha fazla katılımla devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.