Gürün ve Çeker’den Fethiyspor’a destek

Muğla’nın profesyonel futbol ligindeki tek temsilcisi olan Fethiyspor’un yönetimi Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret ett.Fethiyespor'un tesisleşme...

Gürün ve Çeker’den Fethiyspor’a destek

Muğla’nın profesyonel futbol ligindeki tek temsilcisi olan Fethiyspor’un yönetimi Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret ett.

Fethiyespor'un tesisleşme konusundaki planlamalarında beklenilen süreden çok hızlı gelişmeler yaşanıyor.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile Teknik Direktör Engin İpekoğlu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyaretteki ortak konu Fethiyespor 'du.

Profesyonel ve alt yapı takımlarının tesislerdeki yetersizliğinin giderilmesi konusunda yapılan hamlelerde, Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın öncülüğünü yaptığı desteklerde  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'den de tam desteğin gelmesi Fethiyespor camiasında büyük sevinçle karşılandı.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Yeni dönemde özellikle tesisleşme konusundaki sıkıntılarımızı gidermek  ilk hedeflerimizden. Onursal Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu destekleri ve yanımızda olduklarını görmek bizler için çok önemli ve değerli. Fethiyespor camiası olarak mutluluğumuzu tarif etmemiz mümkün değil. Kulübümüz ve yönetimimiz olarak kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Mutluluk İkiye Katlandı

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ile Teknik Direktör Engin İpekoğlu ayrıca Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Fethiyespor'un tesisleşme hamleleri ve yaşanılan sıkıntılar dile getirildi. Spor İl Müdürü Bekir Çelek Fethiye'de kapalı spor salonu inşaatından sonra; 2 sentetik sahanın ve çim sahanın(antrenmanların daha sağlıklı yapılabilmesi için) sezona yetiştirileceği müjdesini verdi.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve teknik heyetin bu hafta yapacağı etüt çalışması sonucunda oluşturacağı raporu Spor İl Müdürüne sunmasından sonra çalışmaların süratli bir şekilde başlayacak olması, aynı zamanda Bekir Çekir'in Fethiyespor'a samimi ve sıcak yaklaşımı ile çözüme yönelik düşünceleri sevinci ikiye katladı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.