GÜRÜN, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Osman Gürün, yerel  seçim çalışmaları için Muğla Merkez yeni adıyla Menteşe’de kamu kuruluşlarını, hastaneleri, halk pazarında da esnafı ziyaret etti. Başkan Gürün...

GÜRÜN, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Osman Gürün, yerel  seçim çalışmaları için Muğla Merkez yeni adıyla Menteşe’de kamu kuruluşlarını, hastaneleri, halk pazarında da esnafı ziyaret etti. Başkan Gürün ayrıca Göktepe, Çamoluk, Sungur, Kuzluk, Bozyer, Günlüce köylerini ziyaret ederek vatandaşlara hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, 30 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Muğla merkez yeni adıyla Menteşe’de ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, Menteşe’nin Göktepe, Çamoluk, Sungur, Kuzluk, Bozyer, Günlüce köylerini ziyaret ederek sürdürdü. 18 Mart’ta Muğla’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mitingiyle 40 binden fazla Muğlalıyı meydanlara toplayıp yerel seçimler öncesi Muğla’da gövde gösterisi yapan Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yerel seçimler öncesi 396 köyü, 48 beldesi olan Muğla’da her vatandaşa ulaşmak isteyen CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün; “Fethiye’nin bir ucundan  Bodrum’a kadar büyük bir coğrafyada yerleşen Muğla’da vatandaşlarımızla görüşlerimizi paylaşmak, kendimizi anlatmak için seçimlere dakikalar kalaya kadar çalışacağız.” dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlara, seçimlerde büyükşehir olacak Muğla’da nelerin değişeceğini, hizmetlerin hangi belediyeler tarafından yerine getirileceğini anlattı. Başkan Gürün; “Yeni büyükşehir yasası köylerin ve beldelerin kapatılması hariç Muğla için yararlı olacak. Hizmetler ilçe belediyeler ve yetki alanına göre büyükşehir belediyesi tarafından yerine getirilecek. Yeni yasayla büyükşehir mali yönden daha güçlü, sorumluluk olarak da geniş yetkilere sahip. Örneğin içme suyuyla ilgili tüm hizmetler büyükşehrin yetkisinde olacak. Bunun yanında yollar, plan yapma, onaylama, kanalizasyon-arıtma, ulaşım, taşımacılık, toptancı halleri, mezbaha, itfaiye gibi birçok hizmet büyükşehrin sorumluluğunda olacak.” dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün, 30 Mart yerel seçimlerinin Muğla’nın büyükşehir olmasının yanında, Türkiye’de son günlerde yaşanan sıkıntılı süreçte iktidara da mesaj olacağını söyledi. Başkan Gürün; “ Son günlerde yaşanan sıkıntılı süreçten herkes gibi iktidar partisine oy vermiş vatandaşlar da rahatsız. Bu olaylardan üzüntü duyan, iktidar partisine güvenip onların ülkeyi doğru dürüst yöneteceğini düşünüp oy vermiş vatandaşlarımızın kabahati yok. Kabahat o oylara layık olmayan, ihanet edenlerde. Ülkemizin içinde bulunduğu durumda, hangi partiden olursa olsun, namuslu, dürüst, yemeyen, yedirmeyen, çalmayan, çaldırmayan içinde vatan sevgisi olan herkesi 90 yıllık koca çınarın Cumhuriyet Halk Partisi’nin gölgesinde beraber olmaya çağırıyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.